dilluns, 27 d’octubre de 2014

Opinio sobre la carta de la Montse Milà Estrada

Opinio sobre la carta de la Montse Milà Estrada.

Un dia vem na a la flor de maig a entrevista a la Monse, depres de acomiadarnos la Monste ens va enviar un correu. Era molt interesant molt entretingut i tambe es nota molt el esforç quan va buscar el nostre correu. Ens va contar una historia de la inmigraccio a el correu, que va ser molt sentimental i interesant. Ens va proposar un encarrec, escriure un article a la revista veins del poblenou.

Deixem la carta aquiBenvolguts companys,

El meu agraïment per la bona estona passada amb els vostres alumnes i la més sincera felicitació per la vostra tasca.

Els meus fills van anar a una escola del CEPEC i la gent de la meva generació vam lluitar amb convicció per aconseguir una "escola pública de qualitat". Aquest era el lema de les moltes manifestacions que ens va tocar fer.

Viure de prop una experiència com la vostra, m'evidència que, malgrat les retallades, l'esperit dels mestres respon a tot allò pel que nosaltres vam lluitar. És molt interessant motivar els adolescents per mitjà d'una eina com el cinema, que segur que els apassiona, per coses que tenen a veure amb el barri i amb els drets de les persones més vulnerables.

Formo part de l'AVV del Poblenou i del consell de redacció de la seva revista. Us proposo que valoreu la possibilitat d'un article explicant l'experiència. Fora molt xulo que el fessin ells mateixos però tot queda al vostre criteri.

En acabar quan he parlat amb un dels Jordis (no identifico el cognom) i m'ha explicat la composició del grup, he pensat que m'havia deixat moltes coses. M'he permès fer un escrit, sabent que no aportarà res a la gravació, però amb la intenció que els sigui útil per completar l'experiència d'avui.

Evidentment, deixo al vostre criteri si la voleu o no utilitzar.

Gràcies pel vostre treball i una forta abraçada. Ja em direu quelcom de la proposta del butlletí.

Montse


Wences i Guang

1 comentari:

  1. Us proposo millorar el vostre escrit:
    Un dia vam anar la Flor de Maig a entrevistar a la Montse. Després d'acomiadar-nos la Monste ens va enviar un correu. Era molt interessant molt entretingut i també s'ha de fer notar l'esforç per posar-se en contacte amb nosaltres i buscar el nostre correu.
    Al correu ens va explicar una historia de la immigració que va ser molt sentimental i interessant.
    Ens va proposar un encàrrec, escriure un article a la revista de l'Associació de Veïns del Poblenou.

    ResponElimina